Dugnad – Status og finansiering

 

 

 

Havglimt før og etter renoveringen

Er du med?

Renoveringen av Havglimt finansieres for en stor del ved frivillige gaver. Det er mulig å gi enkeltbeløp eller delta i månedlig givertjeneste.

Støtt byggeprosjektet på Havglimt – bruk konto nr. 8220.02.85057, prosjekt nr. 306201 (viktig)

Vi har mottatt en del legatmidler, noen av betydelig størrelse. Vi har også fått byggematerialer av alle slag til svært gunstige priser. I tillegg har det vært en betydelig dugnadsinnsats. Dette betyr at vi så langt ligger svært bra an med finansieringen. Opprinnelig var planen at Havglimt skulle være gjeldfritt etter 25 år. Nå ser vi nå for oss at lånet kan være nedbetalt etter 7-8 år!
Vi gleder oss over kreative former for innsamling. En hadde 50-bursdag – jubilanten ønsket seg bare penger – til Havglimt. Ei jente på 14 ga bursdagspenger og det hun hadde tjent på sommerjobb. Hun hadde vært på mange leirer, og Havglimt var så bra…!

Vil du være med i fast givertjeneste?
Ta kontakt med Jan Egil Norheim. Telefon: 957 53 221 – Epost: jan.egil.norheim@nordea.com

Se brosjyre for «Nye Havglimt»!

Illustrasjon bilde Nye Havglimt

Vi vil legge til rette for at nye generasjoner av barn og unge skal få del i gode opplevelsene på Havglimt.
Her er det lek, moro og godt fellesskap – og her får de gode møter med Jesus og sans for misjonsarbeidet.

«Jeg var på leir der da jeg var liten…»

Et stort og uventet bidrag til renoveringen av Havglimt fra London-baserte AKO Foundation og fondsforvalter Nicolai Tangen dukket opp i høst. Det skapte ikke lite av halleluja-stemning internt. Men vi fikk forståelsen av at stor publisitet ikke var ønskelig, så bare den indre kjerne fikk vite om saken.
Men 1. april omtalte Fædrelandsvennen saken på side 33. (Se nederst.) Nicolai Tangen er vel lokalt mest kjent for sin store kunstgave til Kristiansand kommune, og nå var han i hjembyen for å snakke om den og om stiftelsen han bestyrer. Havglimt-gaven ble nevnt i et lite stykke sammen med Freuds sofa (!) Da føler ikke vi som jobber for Havglimt for å legge lokk på saken lenger.
Nicolai Tangen har altså en bakgrunn som leirdeltaker på Havglimt. Og derfra har han tydeligvis gode minner. Vi setter alltid pris på at mennesker forteller om gode opplevelser fra Havglimt. Men sjelden gir det så store konsekvenser som denne gangen.
Tangen og hans stiftelse har selvsagt for lengst fått sin vel fortjente TAKK.

Fæv 160401Tangen Havglimt-sponsor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Fædrelandsvennen 1. april 2016 – s. 32-33