Havglimt leirsted

Havglimt leirsted i den sørlandske skjærgård er et eldorado for store og små. Stedet er velegnet til weekendturer for menigheter, grupper og lag, konfirmantleirer, sommerleirer osv. Velkommen som deltaker på et av Det Norske Misjonsselskaps (NMS) arrangement eller til å leie dette flotte stedet!

LITT OM STEDET
Havglimt ligger på Ytre Ulvøya i skjærgården mellom Lillesand og Kristiansand. Leirstedet eies av NMS og består av flere bygninger; hovedhus, spisesal/møtesal, internat/kiosk, hytte, ”dukkestue”, sanitærbygg/lager og båthus. Eiendommen er på ca. 60 dekar spennende, variert og idyllisk sørlandsnatur, med fjell, knauser, strender og jorder.

Standard
Stedet ble rehabilitert 2015 – 17. Nå er det et flott og oppgradert leirsted som tar imot sine gjester:
Nytt, moderne kjøkken, modernisert hovedhus og flunkende nytt internat med 20 4-mannsrom med dusj og toalett. Noen av rommene er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Egne rom for ledere og kjøkkenpersonale.

Overnattingskapasitet
Det er overnattingskapasitet til ca 80 personer. Nødvendig sengetøy må medtas, ellers er det fullt utstyrt når det gjelder kjøkkenutstyr.

 

 

 

 

 

 

 

Finn oss på Google-kart:

Du har kanskje også lyst til å lese...