NYE HAVGLIMT – en ekstra runde høst/vinter 2017

Etter fantastisk innsats i innspurten var Havglimt klar for sommersesongen. Mange har gledet seg over alt det nye – inne og ute.

Når alt det andre er blitt så bra, har styret og byggekomiteen kastet sine øyne på spisesal og møtesal. Her trengs nye vinduer og ytterkledningen mot ballplassen bør skiftes. I spisesalen er det behov for lyddemping. Det er bestemt å ta dette i høst. Tangen videregående skole har tatt på seg oppdraget. De var også med forrige skoleår og gjorde en flott innsats. De tar seg også av ombygging av hytta. Der blir det nå rom for aktiviteter. Før var det soverom.

 

 

 

 

 

Bygget med spisesal og møtesal – i gammel og ny versjon.

 

 

 

 

 

Det jobbes i spisesalen og i hytta.

Du har kanskje også lyst til å lese...