Havglimts seniorleirer – en suksess

I 2018 startet et prøveprosjekt med seniordager på Havglimt. Et opplegg 2-3 dager i august med  foredrag, misjon, sang , musikk og friluftsliv. Leirene har blitt veldig populære og overfylt hvert år. Nå arrangeres to leirer hvert år i august. I 2023 blir det leir nr. 10 og 11.   Følg med på dato for påmelding. Leirene blir fort fulltegnet.

Deltakerne har gjennom evalueringer satt stor pris på et variert opplegg med interessante og fine talere. For leirstedets ledelse er det en glede å se mange av støttespillerne både økonomisk og gjennom dugnaden, finner sin plass på disse leirene og nyter godt av den flotte standarden de har bidratt til.

Seniordager 2023:

Leir 1: Mandag 21. – onsdag 23. august

Leir 2: Mandag 28. – onsdag 30. august

Lokalhistoriker fra Ulvøya forteller til seniorer

Øystein Nilssen har gledet 7 leirer med pensjonister med historien om Ulvøysund. Under vandringen gjennom sundet mellom gamle fiskerhus og brygger forteller Øystein om historien til disse plassene, men også krydret med anekdoter og personlige opplevelser fra sin oppvekst i vannkanten. Det har vært uforglemmelige turer i de vakreste miljøer vi har på Sørlandet.  En stor takk til Øystein som har stått på år etter år og formidlet enestående.

Du har kanskje også lyst til å lese...