HAVGLIMTS SENIORLEIRER EN SUKSESS

I 2018 startet et prøveprosjekt med seniordager på Havglimt. Et opplegg 2-3 dager i august med  foredrag, misjon, sang , musikk og friluftsliv. Leirene har blitt veldig populære og overfylt hvert år. Nå arrangeres to leirer hvert år i august. I 2022 blir det leir nr. 8 og 9.   Følg med på dato for påmelding. Leirene blir fort fulltegnet.

Deltakerne har gjennom evalueringer satt stor pris på et variert opplegg med interessante og fine talere. For leirstedets ledelse er det en glede å se mange av støttespillerne både økonomisk og gjennom dugnaden, finner sin plass på disse leirene og nyter godt av den flotte standarden de har bidratt til.

Seniordager 2022:

Leir 1: Mandag 15.- onsdag 17.august

Leir 2: Mandag 29. – onsdag 31. august

PÅMELDING MANDAG 4.APRIL FRA KL.10.00. Ved stor pågang loddtrekning.

Du har kanskje også lyst til å lese...