KORONA-ÅRET 2020 SOM BLE GODT LIKEVEL

Et bilde som inneholder gress, utendørs, himmel

Automatisk generert beskrivelse

I 2020 startet sesongen på Havglimt med nedstengning. Mange skuffede deltakere  hadde gledet seg til å komme til Havglimt i mai-juni. Men heldigvis lettet myndighetene på restriksjonene slik at vi kunne i all hast starte opp med barneleirer i midten av juni.

Da hadde kommunelegen besøkt Havglimt og gitt føringer for hvordan vi kunne ha samlinger på leirstedet. Fra da av gikk det slag i slag hele sommeren om enn med noen færre deltakere enn normalt. Men nye grupper kom til. Blant annet de som hadde planlagt andre reisesteder, men blitt avlyst. Det har medført nye kontakter som ønsker seg tilbake til Havglimt kommende år. Flott !

Driftsoverskuddet blir selvfølgelig redusert i 2020. Overslaget er pr. dags dato i overkant av 400.000 kr.  Vårhalvåret uten leirer og strålende vær, gav oss mulighet til å gjøre mye flott dugnadsarbeid på anlegget.  Takket være et rullestillas gitt av en Havglimtvenn (40.000kr) fikk vi malt 9 av de store veggene på leirstedet som manglet et sluttstrøk. Mye annet ble også fullført, som natursti og zip-line.

Du har kanskje også lyst til å lese...