Kom til Havglimt!

LITT OM STEDET
Havglimt ligger på Ytre Ulvøya i skjærgården mellom Lillesand og Kristiansand. Leirstedet eies av NMS og består av flere bygninger; hovedhus, spisesal/møtesal, internat/kiosk, hytte, ”dukkestue”, sanitærbygg/lager og båthus. Eiendommen er på ca. 60 dekar med spennende, variert og idyllisk sørlandsnatur, med fjell, knauser, strender og jorder.

Standard
Etter omfattende rehabilitering fra 2015-2017, er det et merkbart oppgradert leirsted som tar imot sine gjester. Internat og kjøkken er helt nytt og moderne. Nødvendig sengetøy må medtas, ellers er det fullt utstyrt når det gjelder kjøkkenutstyr.

Overnattingskapasitet
Internatet har plass til inntil 84 personer i 20 4-mannsrom (noen kan romme 6). Det er dusj og toalett til hvert rom. 2 rom er spesielt tilrettelagt for bevegelseshemmede. Noen få rom kan slås sammen og gi plass til en større familie (inntil 8-10). I tillegg egne lederrom i hovedhuset og rom for kjøkkenpersonalet.

Vi må i båt
Man må bruke båt for å komme over til Havglimt fra Ulvøysund brygge. Turen tar ca 3 minutter. Stedet har egen motorbåt som frakter deltakere til og fra stedet. Vi har også flere småbåter som er til disposisjon for de som bruker stedet.

LEIR-Moses

 

HVORDAN FINNE FRAM TIL HAVGLIMT?
Leirstedet ligger på Ytre Ulvøya (se kart nedenfor), midt i den sørlandske skjærgård i «Blindleia» mellom Kristiansand og Lillesand. Finn oss på Google-kart:

Finn vei til Ulvøysund brygge
Vestfra (fra Kristiansand) tar du av mot høyre fra E18 etter Varoddbroa og tunnel mot Høvåg (avkjørsel 91). Kjør 11,4 km på Rv 401. Ta til høyre ved Matkroken, Indre Årsnes og kjør ca. 6 km på Fv 221 mot Ulvøysund. (Etter ca. 4 km kryss/skarp sving mot høyre.) Veien ender på Ulvøysund brygge.

Østfra tar du av fra E18 i Håneskrysset (avkjørsel 91) mot Høvåg og følger Rv 401 osv. som beskrevet ovenfor. Eller du kan kjøre Rv 420 og Rv 401 fra Lillesand til kryss ved Matkroken, Indre Årsnes. Derfra mot Ulvøysund på Fv 221.

Vær obs på at det kan være problematisk å få parkert i nærheten av brygga, så det er lurt å først kjøre passasjerer og bagasje ned til brygga for så å finne parkeringsplass.

Ring til Havglimt – 40 40 60 42 – for å bli hentet med vår egen båt.