Havglimt har mange spennende aktiviteter

Havglimt leirsted kan tilby en rekke spennende aktiviteter. Utearealene byr på fotballbane, volleyballbane, båtliv, fisking, seiling og ekstremaktiviteter. I tillegg har leirstedet og øya ellers mange fine badeplasser.

Et nytt og moderne internat kan ta imot 80 gjester. Her er 20 rom med plass til fire fordelt på 2 etasjer. Alle rommene har bad/WC. Noen er tilpasset bevegelseshemmede. Spisesal, møterom og konferanserom kan ta inntil 100 deltagere.

Stedet leies ut til foreninger tilknyttet Det Norske Misjonsselskap, til menigheter i nærområdet og til private.
Mange har fått nye bekjentskaper på NMS sine leirer og mange har også fått kjennskap til Jesus for første gang her ute i havgapet.

Nye Havglimt ønsker gamle og nye gjester hjertelig velkommen!

Du har kanskje også lyst til å lese...