Solceller og ny brygge

Dugnadsånden lever stadig på Havglimt. I løpet av vinterhalvåret 2022-23 har det skjedd viktige ting.

I  oktober 2022 ble det montert solceller på taket av møtesalen og kjøkkenbygget. Solcellene er på sørsiden av taket – på solsida. Dermed er de nesten ikke synlige. Men de virker flott. Fra november har de levert en god del av strømmen til leirstedet.

Mandags-dugnadsgjengen: Lars Wickmann Jansen, Erik Wigstøl, Stein Justnes, Trygve Skoge og Øyvind Knutsen har stadig arbeid på gang på Havglimt – bygging og vedlikehold. I vår bygde de ny brygge. Den går langs fjellet utover fra sjøbua. Søknad til fylkesmannen fikk velvillig behandling og brygga var klar til sommersesongen 2023. Nå kan de som kommer med egne båter fortøye uten å komme i konflikt med de som vil bade fra brygga.

Du har kanskje også lyst til å lese...